Орехови целувки
Рецептата е изпробвана!Рейтинг: 8
Сложност: Средна
Изпробвана: 1 изпробвана
Любима на 24 готвача Любима
Разпечатай
виж снимката
Снимката е добавена от reni55
Снимка 21
Необходими продукти
  • • 2 бр. белтъци
  • • 1 ч.ч. орехови ядки
  • • 1 ч.ч. пудра захар
  • • 1 ч.л. лимонов сок
Начин на приготвяне
Белтъците се разбиват със захарта и лимоновия сок 5-10 минути. Прибавят се ситно нарязаните орехови ядки. От сместа с помощта на лъжичка се оформят целувки върху леко намазана с масло тавичка. Пекат се в слаба фурна до леко порозовяване.

* 1 ч.ч. = 200 мл
Рецептата е добавена на 1 Декември 2002 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 5
desislawa
магьосник в кухнята
Мерси! Май трябва и аз да почна да я ползвам. Намазва ли се хартията? Никога не съм ползвала.27 Мар 2009
# 4
reni55
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
Деси, печенето е много важно,не само разбиването.Пече се на много ниска Т - 80 градуса.Баба ми викаше да се "изтещят", т.е. да изсъхнат.Аз също като Олга пека в/у пекарска хартия и не ми залепва.27 Мар 2009
# 3
zuzkoto
магьосник в кухнята
За да не ми се залепват печивата, винаги ползвам хартия за печене.27 Мар 2009
# 2
desislawa
магьосник в кухнята
Рени, пробвах я, но нещо не направих както трябва. Залепнаха а бях намазала тавичката с масло и бяха много крехки. Какво съм объркала според теб?27 Мар 2009
снимки от
reni55
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
Снимка 1Снимка 2 2 Фев 2009
# 1
reni55
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
Целувките станаха фантастични! Благодаря за хубавата рецепта!
[Изпробвана]
2 Фев 2009

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.