Пълнена пъстърва във фолио на скара
Необходими продукти
  • • 2 бр. пъстърви
  • • сол
  • • лимон
  • • масло
  • • кисели краставички
  • • домати
  • • чесън на прах
  • • сух копър
  • • олио
Начин на приготвяне
Алуминиевото фолио се нарязва на парчета, така че да може да се увие добре всяка пъсътърва и фолиото се намазва с олио. Рибата се почиства, натрива се с лимона и солта и се наръсва с чесъна на прах и копъра. Пълни се с нарязаните кисели краставички и домати. Слага се парче масло в самата риба и няколко парчета отгоре върху нея. Завива се добре във фолиото и се пече на скара от двете страни.

Рецептата е добавена от soni_d1958 на 14 Ноември 2008 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 2
soni_d1958
готвач с точилка
[Автор на рецептата]
Необходими са 10-13 минути от едната и другата страна за да е готова пъстървата - скарата е предварително загрята.17 Ное 2008
# 1
sve_georgieva
магьосник в кухнята
Как разбираме че е готова рибата, за да я обърнем като е увита във фолио?14 Ное 2008

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.