Заешки дроб в плик
Рейтинг: Сложност: Изпробвана: 1 Любима на 27 готвача |
Снимката е добавена от mamcheto61
Необходими продукти
- • 500 г заешки дроб или пилешки дробчета
- • 2 глави лук
- • 3 с.л. олио
- • сол
- • подправка за дреболии
- • плик за печене
Начин на приготвяне
Дробчетата се измиват и нарязват на не много дребни парчета. Добавя се лукът, нарязан на едро. Овкусява се с подправките и олиото, разбърква се и се изсипва в плик за печене. Поставя се в тавичка и се пече в загрята фурна на 200 С на средна скара за около 30-40 минути.
Рецептата е добавена от magi71 на 4 Октомври 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
# 6 magi71 [Автор на рецептата] | martin79_bg, купувам си готова подправка за дреболии в шишенца, която използвам за всякакви дреболии. Съставена е от много подправки, няма да ги изреждам. Но всеки производител си прави своя комбинация, така че, всичко е личен избор mamcheto61, радвам се че ти хареса моята идея, замислям се дали да не се снабдя и аз с такава фурна... | 7 Сеп 2012 |
снимки от mamcheto61 [Изпробвал рецептата] |
11 Юни 2012 | |
# 5 mamcheto61 [Изпробвал рецептата] | днес приготвих заешкия дроб точно по рецептата но в халогенката.. стана божествен.. чудесна рецепта.. превъзходен вкус.. браво.. твърдо остава в Любими | 11 Юни 2012 |
# 4 mamcheto61 [Изпробвал рецептата] | аз си купувам готова подправка за дреболии, сега на пазара има всякакви подправки.. просто трябва да се разглеждат внимателно и да се четат, а специално за заешкия дроб използвам подправката за агнешки дреболии. Но всичко зависи от вкуса, та другия вариант е да се използва чубрица, черен пипер, малко джоджен и готово. | 23 Авг 2011 |
# 3 martin79_bg | Какво означава подправки за дреболии ако може да се уточни, всички нямаме професионални кулинарни знания. | 22 Авг 2011 |
# 2 magi71 [Автор на рецептата] | Благодаря Марианче, опитай и с пилешки - резултатът също е много добър | 18 Окт 2010 |
# 1 mamcheto61 [Изпробвал рецептата] | Тъкмо в неделя клахме зайците и се чудех как да направя дробчетата, досега все ги правех дроб-сърма. Станаха чудесни! В любими! [Изпробвана] | 18 Окт 2010 |
снимки от magi71 [Автор на рецептата] |
4 Окт 2009 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.