Пълнена пъстърва във фолио на скара
Необходими продукти
- • 2 бр. пъстърви
- • сол
- • лимон
- • масло
- • кисели краставички
- • домати
- • чесън на прах
- • сух копър
- • олио
Начин на приготвяне
Алуминиевото фолио се нарязва на парчета, така че да може да се увие добре всяка пъсътърва и фолиото се намазва с олио. Рибата се почиства, натрива се с лимона и солта и се наръсва с чесъна на прах и копъра. Пълни се с нарязаните кисели краставички и домати. Слага се парче масло в самата риба и няколко парчета отгоре върху нея. Завива се добре във фолиото и се пече на скара от двете страни.
Рецептата е добавена от soni_d1958 на 14 Ноември 2008 г.
Още рецепти за:
Ястия с риба ⋅ Риба на фурна ⋅ Риба на скара ⋅ Пъстърва ⋅ Пълнена пъстърва ⋅ Пъстърва във фолио ⋅ Скара и барбекю ⋅ Българска кухня
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
# 2 soni_d1958 [Автор на рецептата] | Необходими са 10-13 минути от едната и другата страна за да е готова пъстървата - скарата е предварително загрята. | 17 Ное 2008 |
# 1 sve_georgieva | Как разбираме че е готова рибата, за да я обърнем като е увита във фолио? | 14 Ное 2008 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.