Каша с извара
Необходими продукти
- • 300 г извара
- • 80 г брашно
- • 125 г масло
- • сол
- • черен пипер
Начин на приготвяне
Брашното се изпържва в мазнината до златисто. Залива се с 4 ч.ч. гореща вода, като се бърка непрекъснато, за да стане кашата гладка. Прибавя се изварата, подправена със сол и смлян черен пипер. След това кашата ври още 5 минути.
Рецептата е добавена на 17 Юни 2008 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
# 2 zuzkoto | Даже, според мен, е много по-вкусна със сирене. | 12 Апр 2009 |
# 1 Blaga | Ако нямам извара можели сирене | 12 Апр 2009 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.