Друсан кебап с гъби

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Друсан кебап с гъби1 / 2
02/08/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5-6
"Имате ли вече планове за вечеря?"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг от врат
  • гъби - 500 г почистени
  • лук - 4 глави кромид, по - големи
  • олио - 50 - 80 мл
  • люти чушки - 1 брой, червена, супена
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на хапки. Загрейте мазнината в съд на котлона и запържете месото равномерно.

След това добавете нарязаните при нужда гъби, а ако са прекалено дребнички, може да ги оставите цели.

Оставете ястието полупокрито да се готви, докато водата на гъбките се изпари. Добавете нарязаният на полумесеци лук и стритата люта или сладка сушена чушка.

Овкусете със сол и черен пипер и оставете да се задушава до омекване на кромида. На този етап не разбърквайте ястието, а периодично раздрусвайте съда с капака върху котлона.

Поднесете друсания кебап с гъби с малко скълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
54
43
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Дъцо
Дъцо
Това не е друсан кебап а обикновенна яхния.
24.12.2014 21:52
1
Покажи всички подкоментари
мила
мила
И със свинско за готвене го правих много хубаво става и лесно.
02.03.2013 23:39
2